Винтове

Винт за бетон (анкер)

1.50 лв.

Винт за бетон (анкер) - 85CB3 - Винтове..

DIN 7504 Самопробивен винт - фрезенкова глава

0.01 лв.

Винт за метал крепежен елемент за всякакъв вид метални конструкции. Самопробивните винтове имат в края си свредло, което позволява да бъдат монтирани и без предварително пробиване...

DIN 7505 Винт за Дърво

0.01 лв.

Нашият модел видии DIN7505 е специално пригоден за сглобяване, поправка, корекции и конструиране с дървени материали. За да удовлетворим и естетическите ви предпочитания, ние ви пр..

DIN 963/965 Винт за Отвертка фрезенкова глава

0.02 лв.

Винтовете с фрезенкова глава  са сред най-търсените видове винтове. От друга страна, напоследък доста нашумелите винтове с фрезенкова глава са особено практични при различни д..

Комбиниран Винт

0.08 лв.

Комбинираният винт намира много голямо приложение за закрепване на скоби за улуци,парно и много другиАртикулът се продава на бройка..

DIN 84 Винт за Отвертка - цилиндрична глава

0.02 лв.

Винта за отверка намира много голямо приложение в ежедневния живот, можем да го срещнем почти на всякъде,много лесен и удобен за употреба...

Винт за Директен монтаж

0.11 лв.

Винт за директен монтаж така наречен винт за бетон служи доста добре при закрепването на различни детайли,врати,прозорци,AL и PVC дограма и много др.За използването му не са нужни ..

Винт за Гипсокартон

0.01 лв.

- използва се за метални профили с дебелина до 0,7 мм; става за дърво и метал;..

Покривен Винт

0.07 лв.

Покривните винтове са особено практичен и ефикасен крепежен материал – особено в случаите, в които търсим перфектна изработка, съчетана с естетически вид. Поради своята компактна к..

Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)